Flott EM-avslutning for Håkon Pedersen

Håkon Pedersen har hatt en svært god sesong, og beviste i helga at andreplassen fra forrige runde ikke var et blaff. Han kjørte inn en tredjeplass i EM-finalen, og klarte da også fjerdeplassen sammenlagt.

Les mer

Idrettsglede.no er en portal for alle som driver med idrett i Norge - Uansett nivå!

Ved hjelp av idrettsglede.no kan man finne ut hva som foregår i sitt eget nærmiljø. Kanskje finnes det noen spennende aktiviteter som ikke så mange vet om ennå? Svært mange har allerede registrert sin klubb med oversikt over hvilke aktiviter man har, veibeskrivelse, link til hjemmeside m.m.

Les mer

Invitasjon til trener 2-kurs

Høsten 2014 vil NMF avholde trener 2 kurs med til sammen 20 plasser. Kurset består av 2 helger (fredag-søndag) Kurset består av 75 timer teori og 75 timer praksis.

Les mer

En legende har gått bort.

Trond Schea, født 13. november 1930, døde lørdag 16. august 2014.

Les mer

Ruben Setra med 8. plass i Estland

02.-03/8 ble Kivioli Motorfestival arrangert i Estland. En kjempefestival med mye liv og røre og mange typer motorsport på tapetet, deriblant Quadcross EM runde 2. Ruben og teamet reiste nedover som eneste deltager i fra Norge.

Les mer

Historisk seier for Jan Trygve Braaten i offshore 3C.

Jan Trygve Braaten fra Tvedestrand tok i helgen en historisk seier i det klassiske offshore racet Roslagsloppet. Jan Trygve med co-pilot Lars Sandelius tok klasseseier i offshore 3C samtidig som de også tok totalsieren for hele racet. Dette har ingen andre norske gjort tidligere.

Les mer

Lars Holmen vant Quad åpen på NC2 i helgen

Trond Borstad og hans stab sørget for et utmerket arrangement på Eksismoa i helgen, da ATV/Quad avviklet sitt andre norgescupløp for sesongen.

Les mer


Besøksadresse: Nedre Storgt. 42 3015 Drammen       Telefon: 815 27 808            E-post: nmf@nmfsport.no