Vito Ippolito gjenvalgt som president i FIM

Vito Ippolito fikk 62 stemmer mot motkandidaten Jorge Viegas 41 stemmer.

Les mer

Trygghetstyranniet

Gjør vi barna våre en bjørnetjeneste ved å overbeskytte dem?

Les mer

Roadracingfører Ole Bjørn Plassen på podiumet i Internasjonalt Spansk Mesterskap

Norgesmester i Superbike Ole Bjørn Plassen møtte i helgen noen av Europas fremste roadracingførere i FIM CEV Repsol International Championship på Valencia banen i Spania. Dette mesterskapet går for å være en av verdens tøffeste mesterskap. Serien har forstret opp utallige verdensmestere.

Les mer

Sportssjef i et års vikariat

Vi søker en innovativ person som ut over teoretisk kompetanse har fartstid og erfaringskompetanse i en lignende funksjon, gjerne fra en annen individuell idrett. Søknad med CV sendes som epost til nmf@nmfsport.no innen 30. november.

Les mer

Medisinsk Reglement 2015

Medisinsk utvalg har i inneværende år jobbet med en revidering av Medisinsk Reglement for 2015 og behandlet sluttprodukt er vedlagt her og publisert på forbundets nettsider for lover og reglement. Det er verdt å merke seg at kravet om akuttambulanse nå også innebefatter muligheten for bruk av andre aktører med beredsskapsambulanser godkjent for utrykning.

Les mer

Opptak utøvere Team Øst Trial

NMF Region Øst er klare for opptak av nye utøvere i vårt satsningsteam i Trial, Team Øst Trial. Søknadsfrist er 7. desember 2014.

Les mer

Møter Europas fremste

Årets norgesmester i Roadracing Superstock 600, Henning Flathaug kjører mot flere av Europas beste roadracingførere under FIM CEV Repsol International Championship i Spania til helgen.

Les mer

Motorsportgallaen 2014

Her er vinnerne fra årets Motorsportgalla.

Les mer
Kommende stevner og kurs
Navn Dato
Verdensrekordforsøk 2014 Offshore- Del 2 29.11
Verdensrekordforsøk 2014 Rundbane- Del 2 29.11


Besøksadresse: Nedre Storgt. 42 3015 Drammen       Telefon: 815 27 808            E-post: nmf@nmfsport.no